sloneczny_karuch Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 jak sie zmienia tło rendera, ktore domyslnie jest czarne. Ja chcialbym takie ladne biale:)(chodzi mi o to miejsce gdzie jak czegos nie ma to czarne pole jest podczas renderingu)
lukas_ele Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 kliknij na kjlawiaturze przycisk "8" i zmieni z czarnego na inny kolor w twoim wypadku bialy obok masz okienko w ktorym mozesz wstawic mape .. moze hdri ;) pozdrawiam
sloneczny_karuch Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 ale czad:D kocham momenty w ktorych wszystko dziala jak nalezy:D a co do hdri to domyslam sie ze to z VRaya jest. dzisiaj go dopiero doinstalowalem i jeszcze wogole nie mam o nim zielonego pojecia:P dzieki, pozdrawiam!!!!
lukas_ele Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 polecam www.evermotion.org - sciagnij video tuty do v_r - duzo sie mozesz nauczyc aha no i strona http://www.alzhem.com/ dzial tutoriale tak masz fajne rzeczy pozdrawiam i zycze milej pracy
Rekomendowane odpowiedzi