Even Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Modeluje cos i po pewnym czasie nie chce mi dzialac weld.... Wiecie moze w czym problem ?
Piotr Dobosz Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 ale jak? naciskasz na funkcje i nie dziala? wytlumacz to lepiej. pozdrawiam
AGmakonts Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 że co? nie możesz zweldować czy wogóle funkacja się nie włącza? Jak nie możesz weldnąc to usuń niektóre poly te które bedą tak jakby "połączone" i dopiero.
Even Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 w ogole funkcja nie dziala...przeinstalowalem maxa i tez nic
danilo2 Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 even wiem co robisz źle :) no więc tak jak masz 2 punkty które chcesz zweldować i nie chcą się zweldować to: 1) spróbuj usunąć między nimi polygon i dopiero naciśnij weld z dużym współczynnikiem odległości 2)czasami jak jeden z tych punktów jest wcześniej zchamferowany z małą odległością (np. 0.001) to musisz na początku na niego dać welda, a dopiero na niego i inny punkt. Jak zrobiłes to co napisałem i dalej nie działa to jest to niemożliwe :) Pozdr
Even Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 mhm...weldowac jeszcze potrafie ;) ale cos sie w programie zwalilo...jak naciskam ctrl+q to pokazuje mi 'operation failed' jak naciskam na target weld to w ogole nic sie nie dzieje a jak biore na weld selected to tez mi pokazuje ze cos nie tak...
Gość pjswam Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Jeśli masz problem z weldowaniem obiektu Editable Poly, spróbuj zmienić go na Editable Mesh, zweldować co trzeba i powróć do Editable Poly. U mnie to działa ;-) Pozdrawiam
Even Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 Dziekuje wszystkim za pomoc...juz dziala !!! :D
AGmakonts Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 powiedz co zrobiłeś bo może ktoś w przyszłości będzie miał taki problem i powstanie niepotrzebny temat
Even Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 nie wiem...po prostu zaczelo dzialac :D
Kakrotto13 Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 z weldem jest tez taki problem kiedys go mialem i sie wqrzalem ;]
Rekomendowane odpowiedzi