Napisano 25 Czerwiec 200519 l Modeluje cos i po pewnym czasie nie chce mi dzialac weld.... Wiecie moze w czym problem ?
Napisano 25 Czerwiec 200519 l ale jak? naciskasz na funkcje i nie dziala? wytlumacz to lepiej. pozdrawiam
Napisano 25 Czerwiec 200519 l że co? nie możesz zweldować czy wogóle funkacja się nie włącza? Jak nie możesz weldnąc to usuń niektóre poly te które bedą tak jakby "połączone" i dopiero.
Napisano 25 Czerwiec 200519 l even wiem co robisz źle :) no więc tak jak masz 2 punkty które chcesz zweldować i nie chcą się zweldować to: 1) spróbuj usunąć między nimi polygon i dopiero naciśnij weld z dużym współczynnikiem odległości 2)czasami jak jeden z tych punktów jest wcześniej zchamferowany z małą odległością (np. 0.001) to musisz na początku na niego dać welda, a dopiero na niego i inny punkt. Jak zrobiłes to co napisałem i dalej nie działa to jest to niemożliwe :) Pozdr
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Autor mhm...weldowac jeszcze potrafie ;) ale cos sie w programie zwalilo...jak naciskam ctrl+q to pokazuje mi 'operation failed' jak naciskam na target weld to w ogole nic sie nie dzieje a jak biore na weld selected to tez mi pokazuje ze cos nie tak...
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Jeśli masz problem z weldowaniem obiektu Editable Poly, spróbuj zmienić go na Editable Mesh, zweldować co trzeba i powróć do Editable Poly. U mnie to działa ;-) Pozdrawiam
Napisano 25 Czerwiec 200519 l powiedz co zrobiłeś bo może ktoś w przyszłości będzie miał taki problem i powstanie niepotrzebny temat