STANEK Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 Co myślicie otym programie??.Napewno niektórzy z Was mieli z nim doczynienia. Program potrafi stworzyć obiekt trójwymiarowy ze zdjęć zrobionych pod różnym kątem.Bardzo fajna sprawa (dość dobre efektownie).Może wiecie czy jest jakaś aplikacja potrafiąca to samo ale lepsza od tej. Za wszelkie wypowiedzi dziękuję. Pozdrawiam.
Gość Karawan Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 mialem i g.. moglem zrobic bo to jakas wersja demo byla
STANEK Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Napisano 7 Czerwiec 2003 Ja mam wersję 4.0 i naprawdę uważam ,że program jest super ( na dodatek wmiarę prosty w obsłudze) tym bardziej, że wykonane modele można importować do maxa.Jeżeli ktoś zajmuje się tworzeniem gry to myślę ,że ten program może okazać się bardzo pomocny.Tworzy naprawdę fajne modele. Pozdrawiam.
Mateusz Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Icarus... tylko icarus, kiedys go mialem, ale byl format i niemoge go znalesc (stal sie pakietem komercyjnym) http://aig.cs.man.ac.uk/research/reveal/icarus/ MAM WIELKA PROSBE!!! jezeli ktos go znajdzie (link do LEGALNEJ wersji darmowej (dla niekomercyjnego usera) prosze go przeslac na [email protected] :) P.S. Polecam stronke, warta zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi