gangrel Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Wpadłem dziś na pomysł do tego tematu. Oczywiście Moszyny bojowe też będę robił, ale ten pomysł wydaje mi się dobry i nie wymaga aż tyle roboty co mój pierwszy projekt. Tyle wstępu. Będzie to świnka-skarbonka stojąca na książkach a w tle będzie widać gościa z wielkim młotkiem... Facet będzie mocno przyciemnony i może nawet trochę rozmyty, że na pierwszy plan rzucała się świnka. Załączam koncept. EDIT: Dodany wygląd świnki ;)
gangrel Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 Update. Ogólny zarys + materiał świnki ;)
Master Kiełbaster Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 bardziej krytycznie było by gdyby młotek już leciał na nią :)
gangrel Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 Tez nad tym myślałem... możliwe, że zmienię.
illy Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Swietny pomysl. Zobaczymy jak z wykonaniem. Mozna by dac oczy swinki w strone mlotka, i male przerazenie. Wyszlo by troche komicznie. Jesli to ladnie poprowadzisz to mozesz liczyc na moj glos. Fajny temat.
gangrel Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 Dzięki. Wczoraj nie miałem czasu ale dziś coś porobię. I faktycznie jak praca będzie ciut komiczna to nie zaszkodzi... a nawet na plus wyjdzie ;)
Rekomendowane odpowiedzi