Gość Caspik Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 zamieszczam moja 3rd pracke ...Jak widac przedstawia Apokalipse http://www.stama.com.pl/lukasz/Apocalypse.jpg przerabialm z tego http://www.stama.com.pl/lukasz/pano_northwest.jpg
Gość eax Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 przekobinowales :) z tymi trabami, meteorami(czy metorytami(nigdy nie widzialem roznicy :P ) no i miejscami widac jakies czarne pola :/,ale klimacik jak z "Pojutrza" ;)
MOTHMAN Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 W stosunku do rozmytego pierwszego planu - "trąby" i błyskawice w tle są zbyt wyraźne.
Maceo Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Góra super, ale się średnio wyszło połączenie ze zdjęciem. Taka plama rozmyta. Na dole też myślę, że nie byłoby tak spokojnie. Więcej syfu itd.
Kakrotto13 Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 przekobinowales :) z tymi trabami, meteorami(czy metorytami(nigdy nie widzialem roznicy :P ) no i miejscami widac jakies czarne pola :/,ale klimacik jak z "Pojutrza" ;) hehe tez nigdy nie widzialem .... ale roznica chyba polega n tym ze meteoryt to meteor ktory spadl na ziemie :P aaa pieron wii :lol: co do pracki to troche malo widac co na niej jest :/ wyglada fajnie ale jak by troche wieksza zmatowac ....no chyba ze to wina mojej przegladarki :/
Gość eax Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 a mi tam sie jednak wydaje ze meteor i meteoryt to to samo ;] kakrotto13- "jak by troche wieksza zmatowac "
Gość Caspik Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 dobra chlopaki zebyscie sie nie pobili->>>> meteor jedno z licznych ciał niebieskich o niewielkiej masie,obiegających Słońce po orbitach eliptycznych. meteoryt część meteoru, która nie wyparowała w przelocie przez atmosferę i spadła na powierzchnię Ziemi.
Futro Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 moim zdaniem po takiej operacji: /ta mgielke w kompozycji znajdujaca sie bezposrednio nad budynkami schowaj za budynkami bedacymi blizej (glownie chodzi o budynek pierwszy od prawej) tak aby ich nie zaslaniala, tylko podkreslala je/ lepiej wygladalo by polaczenie zdjecia i trab i meteorow, czy tam meteorytow;) pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi