Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Na techniczniej stronie flasha to ja narazie się nie znam ,ale moge powiedzieć :

Pierwszy projekt : Moim zdaniem jest za mały . Wszystko jest chaotycznie i bez pomysłu poukładane , czcionka nie pasuje do reszty . Jedyny ciekawy pomysł to z tymi kółkami ;) Drugi projekt : Wygląda lepiej ,ale za bardzo nie widze żadnego menu . Troche grafiki i to wszystko czyli chyba poczekam z oceną . Ogólnie jak na początek to nie jest źle , widziałem gorsze prace . Pozdrawiam

Napisano

No ja powiem tak. Jak na początki to idziesz nieźle. Według mnie oczywiście.

Ja jak miałem tyle lat (patrząc na datę urodzenia Twoją;) ) siekałem gorsze rzeczy.

Brakuje Ci trochę praktyki i obycia, ale myślę, że już coś czaisz. Trochę pokory, ślęczenia i kilka projekcików (może trochę większych objętościowo niż ten) i będzie na co patrzyć.

A nie jest to jakaś dolna granica jakości tego forum.

Pozdrawiam

Napisano
Wszystko jest chaotycznie i bez pomysłu poukładane , czcionka nie pasuje do reszty . Jedyny ciekawy pomysł to z tymi kółkami ;)

eh z czianka sie meczylem nie moglem nic dopasowac ;/. Kłoka jakos tak przypadkiem powstaly... w sumie to był sprawdzian jak to w ogóle działa :)

Drugi projekt : Wygląda lepiej ,ale za bardzo nie widze żadnego menu . Troche grafiki i to wszystko czyli chyba poczekam z oceną . Ogólnie jak na początek to nie jest źle , widziałem gorsze prace . Pozdrawiam

menu to, to cos gdzie naradzie jest tylko news w prawym górnym rogu ;P

Napisano

Moja pierwsza strona była podobna (jakieś 5 lat temu) ... dałem do oceny na flashZONE ... ktoś mi naspisał ... "To jest strona? Wywal to i zacznij robić od zera" :P ... gdy w stronie widzę sporo błędów szukam tego co można pochwalić ... ale nie znajduje :(

Dopiero zaczynam zabawe z flash’em

Mam nadzieje, że nie zacząłeś od www? To już głęboka woda ... warto potrenować na jakiś animkach ... skromnych efektach ... podstaw AS ... zrobić prostą gierkę :) ... banerki, interaktywne animacje ... i wreszczcie do robienia stron w których będzie można się "zakochać" ;P