Napisano 3 Lipiec 200519 l Witam Wiem że trochę już napisano na tym forum o interaktywności w wizualizacjach ale pozwalam sobie wrócić do tematu z pytaniem czy nie ma jakiegoś pluginu który by pozwalał na spacer po wyrenderowanej scenie. Nie chodzi mi o RTRE ale o coś tak łatwego w przygotowaniu jak oglądanie wyrenderowanego pomieszczenia za pomocą "Rendering-Panorama Exporter". Jest to super narzędzie ale niestety nie można za jego pomocą oglądać obiektów do okoła (chyba, że o tym nie wiem) a jedynie panoramę. Ktoś napisał że można zwiedzać scenę za pomocą Walk Through ale nie można tego "zwiedzania" wyrenderować tak żeby było interaktywne. W javie też nie każdy potrafi to poskładać. Pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 200519 l Witaj Polecam ściągnięcie plugina do maxa z www.cult3d.com. Plugin nazywa się Cult3D i pozwala na tworzenie wizualizacji przestrzennych z pełną interakcją. Firma Cycore jest producentem tej zatyczki. Jeśli będziesz miał pytania dot. Cult3D pisz.
Napisano 25 Styczeń 200619 l czy ten program działa na max-ie_7? I mam pytanko jak go uruchomić bo jestem początkującym użytkownikiem tego programu
Napisano 2 Luty 200619 l No własnie po zainstalowaniu max 8 nie wyswietla ze plu. jest uszkodzony czy stary ale nigdzie go nie widac!!! HELP