Napisano 3 Lipiec 200519 l hej nie wiem co to jest ale podczas ladownania max jak laduje pliki z folderu plugins to przy ladowaniu "rct" plikow czyli plikow do reactora max sie wiesz (zamyka sie max) co sie stalo ?? bo nie czaje ?? normalnie wszystko zawsze dzialalo?
Napisano 3 Lipiec 200519 l instalowałeś jaikiś plugin czy coś? Spróbój usunąć 3dsmax.ini i włączyć maxa ale wcześniej zrób jego kopię
Napisano 3 Lipiec 200519 l Autor najpierw jak sie zepsulo to dalen reonsalke maxa zainstalowalem wlczaylem dziala ok, potem vraya zainstalowalem i kaput, teraz jeszcze raz reinstalke i zobacze to co mowiles
Napisano 3 Lipiec 200519 l Autor nic nie dalo wyrzucenie tego pliku to samo mam zadnego plugna nie instalowlem, dlaem jeszcze raz reinstall i nic ;( POMOCY !!
Napisano 3 Lipiec 200519 l Autor nie mam teraz czystego maxa bez niczego i nie dziala na ladowaniu plikow reactora sie wiesza zas..... ;( P.S. PROBLEM TEN ZACZOL SIE JAK MI SIE KOMP ZAWIESIL PODCZAS RENDERA
Napisano 3 Lipiec 200519 l Sproboj wykonac scandiska. W zaleznosci jaki masz system to przeskanuj wszystkie dyski. Pod XP zrob to z poziomu command prompt, takie czarne okienko jakby "dos'owe" do wpisywania komend i wpisz " chkdsk c: /f " jak system bedzie chcial zrestartowac sie i wykonac sprawdzenie przy uruchamianiu sie to pozwol mu (to tylko dla dysku na ktorym jest zainstalowany system). Mi to kiedys pomoglo jak niechcial mi chodzic Photoskop. :) AHA, ale pewnie musialbys od nowa zrobic reinstalke zeby ewentualne zepsute pliki na nowe zamienic
Napisano 3 Lipiec 200519 l Autor juz znalazlem na necie jak inni mieli ten problem to zrobili to:create a new session in windows and install 3dsmax logged into this new session and then max will work tzn. co mam zrobic ??
Napisano 3 Lipiec 200519 l Moze chodzi o utwozenie nowego konta uzytkownika? i zalogowanym na to nowe konto przeinstalowac max'a? Ale nie jestem pewien :( Moze tu chodzi o co innego....
Napisano 3 Lipiec 200519 l Autor juz wiem, poprostu zainstalowalem jeszcze raz directx i dziala :) heh do wczoraj dzialal po restarcie kompa nie dziala znow :( ?pomocy