Crash Napisano 8 Czerwiec 2003 Share Napisano 8 Czerwiec 2003 Jak w maxsie 5.1 przyspieszyc viewport?? Kiedys pamietam byl tu taki topic.... ze sposobem na 5 krotne przyspiesznie viewport\'u ale to bylo jakis czas temu, czy ktos moglby odswiezyc temat??? Greetz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 8 Czerwiec 2003 Share Napisano 8 Czerwiec 2003 zapraszam do dzaiłu hardware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 Ja znam jeden sprawdzony sposób - wymienić kare graficzną. Jaką masz aktualnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j3d1 Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 nie sadze aby zmiana karty wiele pomogla, no chyba ze zmienisz z polmegowego s3 trio na geforcefx na przyklad:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 Oczywiście że zmiana karty pomoże, ponieważ właśnie za to w maxi ejest odpowiedzialna. Pytania jaka będzie różnica. Ja po zmianie karty z GF2 MX 440 PalitDaytony na Gainwarda GF4 MX440 zauważyłem zasadniczą różnice. Każda zmiana coś da pytanie czy ty to zauważysz i w jakim stopniu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi