wuka Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 Witam wszystkich. Spróbuję swoich sił w tej bitwie. Na razie duuużo pomysłów, nie wiem na co się zdecydować :) Może pójdę w tym kierunku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 podoba mi sie koncepcja i kompozycja - prawde mowiac uwazam ze jedna z lepszych w bitwie powodzenia shi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 świetnie :) kolejny Bitwenik 2D, witam i powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Fajnie, trzeci szkic/pomysł do teki moich faworytów. Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Dawno Cie nie widzialem wuka. Powodzenia w Bitwie! Mam nadzieje, ze powalczysz smialo dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi