Dibo Napisano 8 Czerwiec 2003 Share Napisano 8 Czerwiec 2003 Photony - jak je uruchomić? W brazilu wszystko było jasne a w VRayu nie moge ich wypuścić, na dodatek max liczba to 10000 a w opcjach światła nic nie ma na temat photonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 sa opcje w samym renderze rendere/system/lights... - poszukaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2003 No dobra znalazłem coś tam poustawiałem (mało tu opcji) ale photonów jak nie było tak nie ma. W luma server znalazłem opcje \"global photon\" zaznaczyłem obie ale nadal nie widać photonów. Scenka jest prosta: ciemne pomieszczenie, jedno źródło światła (target spot) wpadające do pomieszczenia przez okno. Chciałem uzyskać fajne odbicia światła które by lekko oświetliły pomieszczenie. W Brazilu mi sie udało jednak VRay coś mi nawala. Aha używam standardowych materiałów i mam opcje w photon server ustawione na fulla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 11 Czerwiec 2003 Share Napisano 11 Czerwiec 2003 niedlugo zrobie tutoriala do tego pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2003 OK czekam cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 mam Pytanko??czy jak ma sie pelna wersje to czy na gorze w pasku gdzie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi