Gość CiN Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 Graliście kiedyś w Theme Hospital??? Nwet nie będę się pytał, czy Wam się podobalo. Przecież każdy to lubi. Ale przecież z jakiegoś powodu założyłem tego posta, prawda?? A więc: chodzi mi o to, że każdy chciałby pograć w Theme Hospital 2 i zastanawiałem się dlaczego coś takiego nigdy nie powstało... Chcesz się przyłączyć?? Po więcej info: http://www.th2project.friko.pl niedługo aktualizacja. Poszukuję całego Team'u do stworzenia tej gry.
Gość CiN Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 A po co mi licencja??? Przecież nie musi nazywać się tak samo. A gier o takiej samej tematyce jest w tych czasach tyle... :-) Wydaje mi się, że TH kwalifikuje się już do AbandonWare
xeav Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 A więc: chodzi mi o to, że każdy chciałby pograć w Theme Hospital 2 i ślepy to jeszcze nie jestem
Gość CiN Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Jaki Theme Park?? Człowieku!! Theme Park był dobry, ale nie aż tak :P pozatym w 1 nie grałem tylko w jakąś konwersjęczy coś bo to był Theme Park World. Chodzi o 2 część starej gry o tytule Theme Hospital w której prowadziło się szpital. Ale przecież nie musi nazywać się tak samo. :-)
Rekomendowane odpowiedzi