sikham Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 zastanawiam sie jak zrobić to przetłoczenie na zderzaku bo wiem jak je zrobić gdyby było na całej jego szerokości ale jak widac po lewej jest ładne przejście z góry do dołu i to właśnie tkwi mój problem mam najdzieje że mi dacie jakieś wskazówki z góry dzięki
Bzyku Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 to garbus jak mi sie wydaje ale ale oczym ty mowisz przetlocznie ten no wyciagniecie zderzaka lekko do przodu ?? to masz chyba mozna powiedziec kilka sposobow albo jak w tutku by T.S albo kilka innych jak .np robisz gorna czesc na tym wyciagnieciem albo lepiej tak jakby go nie bylo :) od boku projektujesz krzywą inne edgesy tez duplikujesz i albo z dolnej czesci robisz 2rail i lapiesz za punkty i odciagasz do przodu delikatnie albo najpierw te krzywe projektowane najlepiej rebuildnac albo jakos tak :) i ladnie ulozyc w ten ksztalt potem te dwie czesci laczysz 2 rail oczywiscie z odpowiednimi profilami i tyle. Fajnie jak ktos mnie zrozumial ;) haha
Hindus Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 sikham o coś spytał nie może być :] a tak serio to zabierasz sie za ten model ?
sikham Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 dzięki Bzyku cośtam zrozumiałem (chyba) :) Hindus co w tym dziwnego ;] cośtam dłubie przy tym modelu ale niepokaże bo wstyd ;) przy zacnych pracach kolegów
Rekomendowane odpowiedzi