Napisano 6 Lipiec 200519 l zastanawiam sie jak zrobić to przetłoczenie na zderzaku bo wiem jak je zrobić gdyby było na całej jego szerokości ale jak widac po lewej jest ładne przejście z góry do dołu i to właśnie tkwi mój problem mam najdzieje że mi dacie jakieś wskazówki z góry dzięki
Napisano 6 Lipiec 200519 l to garbus jak mi sie wydaje ale ale oczym ty mowisz przetlocznie ten no wyciagniecie zderzaka lekko do przodu ?? to masz chyba mozna powiedziec kilka sposobow albo jak w tutku by T.S albo kilka innych jak .np robisz gorna czesc na tym wyciagnieciem albo lepiej tak jakby go nie bylo :) od boku projektujesz krzywą inne edgesy tez duplikujesz i albo z dolnej czesci robisz 2rail i lapiesz za punkty i odciagasz do przodu delikatnie albo najpierw te krzywe projektowane najlepiej rebuildnac albo jakos tak :) i ladnie ulozyc w ten ksztalt potem te dwie czesci laczysz 2 rail oczywiscie z odpowiednimi profilami i tyle. Fajnie jak ktos mnie zrozumial ;) haha
Napisano 6 Lipiec 200519 l sikham o coś spytał nie może być :] a tak serio to zabierasz sie za ten model ?
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor dzięki Bzyku cośtam zrozumiałem (chyba) :) Hindus co w tym dziwnego ;] cośtam dłubie przy tym modelu ale niepokaże bo wstyd ;) przy zacnych pracach kolegów