Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Elo - mam taki mały problem.

Chciałem sobie zrobić wyszukiwarkę w swishu.

Po wpisaniu słowa w polu tekstowym (nazwa zmienna) miałoby się otworzyć nowe okno z obrazkiem. Nazwa wpisana w polu teklstowym odpowiadałaby nazwie obrazka.

Znalazłem skrypcik, który otwiera minowe okno wraz z danym plikiem, ale nie mogę przypisać zmiennej do tego okienka :/

Oto poniższy kod:

on (press) {

getURL("javascript:nowe_okno( 'kam/' +zmienna+ '.jpg','' +zmienna,'width=400,height=550,left=50,top=50');");

}

Please jeśli ktoś wie jak to zrobić prosze o pomoc.

Pozdrawiam

Giorgione

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jezeli poszukujecie kogos kto profesjonalnie wykona wasze demo reel, bardzo prosze o kontakt ze mna :) moj e-mail to: [email protected]

JEzeli skontaktujecie sie ze mna i zdecydujecie sie aby wykonano dla was demo reel distaniecie ode mnie kod promocyjny, ktory upowaznia do 20% znizki...

Napiszcie a podam wam dokladny adres strony na ktorej bedzie wszystko dokladnie wyjasnione...

Nie wazne czy ma to byc demo reel dla aktora, grupy muzycznej czy malarza... polecam! :)))

Napisano
  • Autor

sorki - ale ja robie cos dla siebie - i mam zamiar to sam zrobic od początku do końca - no z mała pomoca forumowiczów :D

pozdr

giorgione

Napisano

No jasne, to rozumiem :)) Ale jakbys mial jakiegos znajomego, ktory jednak nie ma np czasu czy zdolnosci robic tego sam :P to skontaktuj go ze mna :)

Napisano

Oj tam zadne reklamy :P ale chyba macie racje... moze troche zle trafilam :) wybaczcie i przepraszam za wszystkie szoki ktore musieliscie przezywac ;)