Napisano 6 Lipiec 200519 l Elo - mam taki mały problem. Chciałem sobie zrobić wyszukiwarkę w swishu. Po wpisaniu słowa w polu tekstowym (nazwa zmienna) miałoby się otworzyć nowe okno z obrazkiem. Nazwa wpisana w polu teklstowym odpowiadałaby nazwie obrazka. Znalazłem skrypcik, który otwiera minowe okno wraz z danym plikiem, ale nie mogę przypisać zmiennej do tego okienka :/ Oto poniższy kod: on (press) { getURL("javascript:nowe_okno( 'kam/' +zmienna+ '.jpg','' +zmienna,'width=400,height=550,left=50,top=50');"); } Please jeśli ktoś wie jak to zrobić prosze o pomoc. Pozdrawiam Giorgione
Napisano 6 Lipiec 200519 l Jezeli poszukujecie kogos kto profesjonalnie wykona wasze demo reel, bardzo prosze o kontakt ze mna :) moj e-mail to: [email protected] JEzeli skontaktujecie sie ze mna i zdecydujecie sie aby wykonano dla was demo reel distaniecie ode mnie kod promocyjny, ktory upowaznia do 20% znizki... Napiszcie a podam wam dokladny adres strony na ktorej bedzie wszystko dokladnie wyjasnione... Nie wazne czy ma to byc demo reel dla aktora, grupy muzycznej czy malarza... polecam! :)))
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor sorki - ale ja robie cos dla siebie - i mam zamiar to sam zrobic od początku do końca - no z mała pomoca forumowiczów :D pozdr giorgione
Napisano 6 Lipiec 200519 l No jasne, to rozumiem :)) Ale jakbys mial jakiegos znajomego, ktory jednak nie ma np czasu czy zdolnosci robic tego sam :P to skontaktuj go ze mna :)
Napisano 9 Lipiec 200519 l Oj tam zadne reklamy :P ale chyba macie racje... moze troche zle trafilam :) wybaczcie i przepraszam za wszystkie szoki ktore musieliscie przezywac ;)