jubbaday Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 Itam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum. Właśnie jestem w trakcie przygotowywania animacji wyścigu a oto jeden z kierowców.
xeav Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 Witam. Ciekawie się zapowiada ta animacja. Niezły screen2 czym się będa ścigali?
jubbaday Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Napisano 9 Lipiec 2005 Jeden będzie jechał bardzo przerobionym van'em a drugi samoróbką
Leru Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 jubbaday -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
jubbaday Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Napisano 9 Lipiec 2005 >jubbaday -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i >zmień temat wątku Z regulaminem się zapoznałem zanim napisałem posta i na początku miał być to wątek pośiwęcony tylko modelowi kierowcy, ale chyba zmieni temat ... W każdym razie temat wątku jest teraz bardziej adekwatny.
mentaller Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 jubbaday --> tylko ciągle nie ma "scena3d:wyścig" ;-). ten van naprawde spoko...
jubbaday Napisano 17 Październik 2005 Autor Napisano 17 Październik 2005 Czy jest to tylko mój problem, czy inni się też z tym spodkali. Nie mogę załączyć załącznika do posta. Nie znalazłem grupy technicznej ani grupy dla noobów więc pytam w swoim wątku.
jubbaday Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 Trochę to trwało(sesja, problemy z kompem) ale przedstawiam swoje pierwsze materiały. To jest pierwszy raz kiedy poświęciłem więcej czasu na robienie tekstur używam bodypainter 2 i 3d studio max do rysowania niestety mycha. Miłego oglądania :)
jubbaday Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 Tutaj przedstawiam teksturki kierowcy, ale ardzo poważnie rozważam zrobienie tego modelu od żera albo przynajmniej przeteksturowanie go.
Cug Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 Nienajlepsze te teksturki Czemu samochod jest rozowy? Na szybie przydaly by sie slady po wysieraczkach, swiatla powinienes przerobic. Jesli chodzi o ludka to polaczenie czerwonego i niebieskiego zle wyglada szczegolnie w polaczeniu z czarnymi spodniami.
jubbaday Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 U mnie ten samochód jest wiśniowy :P A co do ludka to elementy niebieskie będą jeszcze teksturowane.
Rekomendowane odpowiedzi