Napisano 9 Lipiec 200519 l Itam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum. Właśnie jestem w trakcie przygotowywania animacji wyścigu a oto jeden z kierowców.
Napisano 9 Lipiec 200519 l Witam. Ciekawie się zapowiada ta animacja. Niezły screen2 czym się będa ścigali?
Napisano 9 Lipiec 200519 l jubbaday -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Napisano 9 Lipiec 200519 l Autor >jubbaday -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i >zmień temat wątku Z regulaminem się zapoznałem zanim napisałem posta i na początku miał być to wątek pośiwęcony tylko modelowi kierowcy, ale chyba zmieni temat ... W każdym razie temat wątku jest teraz bardziej adekwatny.
Napisano 9 Lipiec 200519 l jubbaday --> tylko ciągle nie ma "scena3d:wyścig" ;-). ten van naprawde spoko...
Napisano 17 Październik 200519 l Autor Czy jest to tylko mój problem, czy inni się też z tym spodkali. Nie mogę załączyć załącznika do posta. Nie znalazłem grupy technicznej ani grupy dla noobów więc pytam w swoim wątku.
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor Trochę to trwało(sesja, problemy z kompem) ale przedstawiam swoje pierwsze materiały. To jest pierwszy raz kiedy poświęciłem więcej czasu na robienie tekstur używam bodypainter 2 i 3d studio max do rysowania niestety mycha. Miłego oglądania :)
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor Tutaj przedstawiam teksturki kierowcy, ale ardzo poważnie rozważam zrobienie tego modelu od żera albo przynajmniej przeteksturowanie go.
Napisano 5 Marzec 200619 l Nienajlepsze te teksturki Czemu samochod jest rozowy? Na szybie przydaly by sie slady po wysieraczkach, swiatla powinienes przerobic. Jesli chodzi o ludka to polaczenie czerwonego i niebieskiego zle wyglada szczegolnie w polaczeniu z czarnymi spodniami.
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor U mnie ten samochód jest wiśniowy :P A co do ludka to elementy niebieskie będą jeszcze teksturowane.