Gość Ralf_19 Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 Witam! Od nie dawna posiadam 3D max. i chciałbym sie nauczyć robić 'coś z niczego". NIestety nie ma (chyba) polskiej wersji jezykowej 3D max a przyznam sie ze jezyk ang. nie jest u mnie tak bardzo dobrze rozwinety aby sprawnie posłygiwać sie programem....próbowałem ze słownikiem ale nikomu tego nie polecam. I tu własnie mam prośbe do Was wszystkich użytkowników którzy bez problemu sie posługują abyscie pomogli mi. Szczeze nie mam pojecia od czego zacząć lecz jestem otwarty na wszystkie propozycjie. Jeżeli ktoś z Was posiada np. "listę" wszystkich (lub przynajmniej głównych) funkcji 3Dmax-a przetłumaczonch na polski chetnie przyjme. Mam nadzieje ze moja prośba was nie rozbawi a wrecz odwrotnie "dacie" i mi korzystać z dobrodziejstw tego oto programu:) Mój email to: [email protected] Moje gg. ro 3327183 Z góry dziekuje Wam za wszystko i czekam na jakieś wskazówki Czesć:)
xeav Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 Witam http://www.max3d.pl/show.php?id=tutoriale a jeśli znasz jakieś podstawy angielskiego to skorzystaj z F1
Rekomendowane odpowiedzi