zorazek Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Witam wszystkich!!! Od jakiegoś czasu (prawie rok) jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem 3ds maxa. Chciałbym prosić o wszelkie linki do tutorialików do tego programu (poza tą stroną i 3dtotal). Jestem otwarty na wasze propozycje. Najbardziej by mnie interesowały jakieś o modelowaniu i teksturowaniu (chociaż inne też mile widziane), dobrze by też było, gdyby były po polsku, ale angielskie też przejdą. mój e-mail: [email protected] ps. znam podstawy programu i poly-modelingu Pozdrawiam wszystkich i liczę na wasze wsparcie.
mentaller Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 a od czego są google.pl ? przejrzyj dokładnie forum, a znajdziesz dodatkowo mnostwo linkow na temat modelingu i texturowania. ps. takie pytania mogą być irytujące... a nawet są.
imprecis Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 sciągnij sobie videotutoriale z : 3d-palace.com 3dbuzz.com
zorazek Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 Sorki, szukałem w googlach, a na forum jestem nowy i owszem znalazłem bardzo dużo i troche się pogubiłem, dlatego wyszedłem na forum z taką prośbą. Miałen nadzieję, że polecicie jakieś konkretne, które waszym zdaniem są dla takich jak ja najlepsze. A i przepraszam bardzo za tą wpadkę z poprednim moim postem, widocznie żle sformuowałem pytanie.
zorazek Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 Synuś - wiekie dzięki, właśnie nad tymi stronkami pracuje, może coś z tego będzie.
Rekomendowane odpowiedzi