ttaaddeekk Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 kupilem radeona 9550 podłączam 2 monitory i zawsze na 2 jest odswiezanie 60Hz chocbym niewiadomo co robil po swiezo zainstalowanych sterownikach na 1 tez jest 60hz ale jak uruchomie refreshfixa to pomaga instalowalem inne stery nic nie pomaga prosze drodzy forumowicze pomozcie :]
Plastique Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 hy ja sie wlasnie przymiezam do drugiego monitroka na takim samym radeonie... jutro mam dostać przejściówkę... tym samym problem mnie intryguje baaardzo. Podłanczam sie do pytania kolegi... może w hydravision darade to ustawić, poztym drugie wyjście [dvi] z karty jest traktowane jako osobne urządzenie, przynajmniej menadrzeże sprzętu...
ttaaddeekk Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Napisano 12 Lipiec 2005 ok juz dziala tylko jest problem bo nie wiem co zadzialalo zainsalowalem -sterowniki omega driver -ati tray tool -hydravison -wszedzie zmienilem wszystkie mozliwe opcjie i dziala
Plastique Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 lol :) to jutro ja będę kombinował... może mi się też jakos uda
Rekomendowane odpowiedzi