Pablonardo Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Tołstoj (niech mi wybaczy) stał się moim pierwszym "obiektem", który narysowałem pastelami...co szanowna komisja powie mi na ten temat...:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 Do prac rysowanych pastelami mam szczególny sentyment. (Sam kiedyś próbowałem na różnych szarawych blokach lub drogich arkuszach kupowanych w sklepach dla plastyków które znajdowały się tylko w miastach wojewódzkich:-). Nie przyglądałem się nigdy facjacie Tołstoja:-) ale warsztat masz solidny. Fajna kolorystyka, układ plam... pozytywnie, jak najbardziej!!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 dzięki...wielkie dzięki...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 na miniaturce myślałem że tragedia, ale w powiększeniu istotnie fajnie Ci to wyszło. Mi się podoba......ale wiesz że pastela to bardzo trudne narzędzie i jak chcesz osiągnąc poziom XVIII wiecznych portercistów....:P pozdrawiam, naprawde fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi