misiekp Napisano 16 Lipiec 2005 Napisano 16 Lipiec 2005 Witam mam naste[ujacy problem: nie moge zainstalowac pluginu electric i supernoise, w istrukcji pisza tylko zeby wrzucic to do folderu z pluginami ale jak odpalam maxa to wyskakuje ze nie mozna znalesc okreslonego modulu, gdzie popelnilem blad ???????????? pozdro...
Marcin Napisano 16 Lipiec 2005 Napisano 16 Lipiec 2005 do jakiej wersji maxa jest ten plugin i jaka wersje maxa posiadasz ?
misiekp Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Napisano 17 Lipiec 2005 mam 3ds 6 i chyba plugin tez jest do tej wersji ale czy w tym przypadku wersja ma znaczenie skoro to tylko mapa ??
Marcin Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 hmm wydaje sie ze powinno byc wszystko ok ... napewno nie ma tego w liscie map proceduralnych ? sprawdz w customize > plugins manager czy sie zaladował ... mozesz tez poszukac na http://www.maxplugins.de czy aby nie masz za starej wersji tego pluginu ...
misiekp Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Napisano 17 Lipiec 2005 no sciagnolem z maxplugins wersje do 3ds 6 i tak ciagle blad NIe mozna znalesc okreslonego modulu :/
Bzyku Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 to teraz dociagnij jeszcze taki plugin o ile mozna go nazwac pluginem czyli "BlurLib" bo wszystkie pluginy by blurbeta wymagaja oprocz wlasciwego plugina to jeszcze wlsnie to
misiekp Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Napisano 17 Lipiec 2005 a jak sciagne ten Blurlib to tylko wrzucic to do folderu Plugins czy trza to jakos zainstalowac ??
mity Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 ok to jamoze troche odswieze tem temat:) wlasnie znalazlem sie w sytuacji w ktorej musialem, chcialem uzyc pluginu electric, no i zrobilem tak jak jest powyzej napisane, ale nic. max pokazuje blad juz przy samym czytanie pliku BlurLib.dlu i za cholere nie wiem co mam z tym zrobic. moze ktos zna opowiedz? pozdrawiam mity
Rekomendowane odpowiedzi