Napisano 16 Lipiec 200519 l Witam mam naste[ujacy problem: nie moge zainstalowac pluginu electric i supernoise, w istrukcji pisza tylko zeby wrzucic to do folderu z pluginami ale jak odpalam maxa to wyskakuje ze nie mozna znalesc okreslonego modulu, gdzie popelnilem blad ???????????? pozdro...
Napisano 17 Lipiec 200519 l Autor mam 3ds 6 i chyba plugin tez jest do tej wersji ale czy w tym przypadku wersja ma znaczenie skoro to tylko mapa ??
Napisano 17 Lipiec 200519 l hmm wydaje sie ze powinno byc wszystko ok ... napewno nie ma tego w liscie map proceduralnych ? sprawdz w customize > plugins manager czy sie zaladował ... mozesz tez poszukac na http://www.maxplugins.de czy aby nie masz za starej wersji tego pluginu ...
Napisano 17 Lipiec 200519 l Autor no sciagnolem z maxplugins wersje do 3ds 6 i tak ciagle blad NIe mozna znalesc okreslonego modulu :/
Napisano 17 Lipiec 200519 l to teraz dociagnij jeszcze taki plugin o ile mozna go nazwac pluginem czyli "BlurLib" bo wszystkie pluginy by blurbeta wymagaja oprocz wlasciwego plugina to jeszcze wlsnie to
Napisano 17 Lipiec 200519 l Autor a jak sciagne ten Blurlib to tylko wrzucic to do folderu Plugins czy trza to jakos zainstalowac ??
Napisano 16 Kwiecień 200619 l ok to jamoze troche odswieze tem temat:) wlasnie znalazlem sie w sytuacji w ktorej musialem, chcialem uzyc pluginu electric, no i zrobilem tak jak jest powyzej napisane, ale nic. max pokazuje blad juz przy samym czytanie pliku BlurLib.dlu i za cholere nie wiem co mam z tym zrobic. moze ktos zna opowiedz? pozdrawiam mity