Willow Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Wiem że takie posty często sie trafiają ale w żadnym nie znalazłem dokłądnej odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie chce kupić książke do Maxa ale nie ma żadnej do wer. 5:(.Czy jak kupie F\\X do wer. 3 nie bedzie żadnych komplikacji(szukanie modyfikatorów o zmienionej nazwie itd) \"3D Studio MAX. Matrix - jak to zrobić?\"-czy to jest fajna książka czy tylko ściema pod dobrym tytułem:)
mORPH Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Ściągnij se ją w pdf i zobacz sam. Kupić zawsze możńa.
Willow Napisano 14 Czerwiec 2003 Autor Napisano 14 Czerwiec 2003 Dziękuje Aleksander za odpowiedź:) Może ktoś coś jeszcze powie o \"3D Studio MAX. Matrix - jak to zrobić?\":)
Tau Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 Mam tą książeczkę, ogólnie rzecz biorąc jest całkeim. Jest jak używając maxa zrobić filmik jak scenę z kulami, no i łyżka nie istnieje, na płytce są gotowe screeny no i nakręcone filmiki. Jeżeli chodzi o komplikacje co do wersji to jeżeli wmiarę znasz funkcje to nie powinno być problemu
Rekomendowane odpowiedzi