Gordy Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 witam, W ramach odpoczynku od Bitewki, powstaje sobie taki oto karabinek XM177E2. Oto renderki. Komentarze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 pokaż siatkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 siatke. za chwile. renderki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roli Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Nom jak dla mnie to fajnie zaczałes, ale poczekam na cala bryle broni to moze bede mogl cos wiecej powiedziec. No podejrzwam ze niektorych zaskoczysz tym ze raczka (tj kolba czy hgw:) co to za co sie trzyma) masz w dobra strone :D Mi sie dostaje za to :P Aha no widze ze doklany strasznie to model bedzie chyba, korzystasz z jakisc szczegolowych planow czy z jakis takich ogolnych? Planujesz jakas scene do tego czy tylko sam model ? Pozdroofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2005 tak sobię trenuję modelowanie. A propos planów to troche sie znam na broni i jako takich mam od i trochę (6 GB). Jeżeli chodzi o rączkę, to jest ona całkiem ok. Kiedys tak je robili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roli Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Nie no nie mowie ze Twoja jest zla :D mialem na mysli moja jest w watku gun na demony :D Skoro znasz sie na gunach moze bys cos mi doradzil np wzgledem materialow ?? Ładny zasob :D ja nie mam niczego na dany temat co by zajmowalo nawet 1 gb :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi