maras Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 Zaryzykuję i zamieszczę jedną ze swoich prac w tym dziale. Obrazek robiłem aby zaliczyć jeden z kursów na studiach. Temat był mniej więcej taki: Zrobić ulotkę przedstawiającą zalety miasta kompaktowego (chodzi o: zwarte budownictwo, wszędzie blisko, oszczędność przestrzeni, tańszy transport itd). Zresztą to mało istotne (ulotka się nie spodobała i musiałem pisać egzamin :), chodzi mi o ocenę od strony graficznej. Format był narzucony (21/21cm) jeszcze link do drugiej wersji (mniej poważnej-przybrudzonej): http://img344.imageshack.us/my.php?image=ulmini29ut.jpg Pozdrawiam!
boba Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 dla mnie nieczytelne - chybato kewstia tego pamperka z którego wychodzą opisy.. moze trzeba by zmianic własnie go na cos innnego.. moze okręgi/kropki
Mkaszpir Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 sama w sobie ultoka nie jest "kompaktowa" nie odbieram jej jako zrozumiałej oszczędnej w wykorzystaniu przestrzeni itp. samo wykonanie nawet nawet, ale idea miasta kompaktowego znikła gdzieś po drodze .
Snejcior Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Dla mnie ciekawa praca. Wg mnie druga wersja jest lepsza od pierwszej.
Rekomendowane odpowiedzi