mlody_ Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Ot zabawa :) troche sie wyzylem na niej. jest duzo bledow - np ramie i kolo jej prawego cycka plama - ale nie robilem tego na warstwach wiec nie moglem poprawic. to tyle. pa:) eliza -sh2.jpg - przemalowany eliza - sh.jpg - oryginal
Gość Caspik Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 nie wydaje ci sie ze ma ona za zolta reke --tak jakby oblano ja musztardą :P
mlody_ Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Napisano 26 Lipiec 2005 tak...jak mowilem jest kilka bledow. sprubujemy teraz od nowa ja rozwalic moze dzis..nie wiem - tenks caspik ze odpowiedziales.
Gość Caspik Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 nie ma za co, pisze gdzie moge bo dziwnie malo osob odpisuje....ja czekalem na odpowiedz cale 24h a przegladalo 60osob heh...dobra nie o tym jest watek ;] Moze nie maluj jej na musztardowy kolor tylko sproboj zrobic ja bardziej blada ;] heh a w rekach nich ma noz(zakrwawiony najlepiej) ....Ale zes temat pracy sobie wybral..:D
mlody_ Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Napisano 26 Lipiec 2005 nie wiem czy umiejetnosci mi starczaco do tego bladego dobre...ale jakos nie widzi mi sie krew na niej jak blada bedzie
Azazello Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Strasznie nie lubie tego typu manipulacji. A tak wogóle to rana na twarzy dość nienaturalnie wygląda.
Gość Caspik Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 no ale chyba tak jest....ofiara jest zawsze blada (bo nie ma krwi?)hehe no coż ale chyba lepiej jak bedzie blada niz musztardowa...
Rekomendowane odpowiedzi