TouchThis Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Mam serwer licencji v-ray z licencją ofkorz i odpalam maxa, ustawiam w v-rayu IP gdzie chodzi serwer [restartuje maxa], wyłączam firewalla na wszelki wypadek i naciskam render [z v-rayem] error: Could not obtain a licence już próbowałem z localhost, z nazwą komputera z 127.0.0.1 z domeną i nic :| ciągle to samo :[ v 1.47.02
Marcin Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 masz zainstalowany program netlimmiter lub jakis inny menager przepustowosci łącza ?
TouchThis Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 Nic, z łączem jedynie firewall ale go wyłaczam, mam stałe zewnętrzne IP więc nie wiem o co chodzi :/
TouchThis Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> wyłączam firewalla problemy z czytaniem ?
xyrion Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Sprobuj podac zewnetrzne ip, moze poskutkuje, wtedy jak wlaczy sie max to na tym serverze od licencji powinno pojawic info o polaczeniu.
TouchThis Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Napisano 30 Lipiec 2005 ok, zrobiłem to można powiedzieć 'ręcznie' i działa :)) EOT
TouchThis Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Napisano 30 Lipiec 2005 a co tu do dopisywania ? napisałem ręcznie plik konfiguracyjny dla klienta i nie musi używać serwera :)
Rekomendowane odpowiedzi