arturros Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 jest to jedna z moich pierwszych prac;) kiedys probowalem costam zrobic ale nie wychodzilo to porzucilem. teraz postanowilem w to wrocic no i sie uczyc. a kazdy uczy sie na bledach. dlatego mile widziane komentarze z konstruktywna krytyka:) ps. malowane ok. 3h myszka. pozdro:]
tweety Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 całkiem nieźle a jak na myszkę to nawet bardzo całkiem nieźle. dobrze radzę zainwestuj w tablet :)
arturros Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 tak tez i mam w planach. ale jeszcze sie zastanawiam:) dzieki za motywujaca odpowiedz:>
scelt Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 Wiem co znaczy malowac myszka ;) wspolczuje i przyznam ze calkiem fajnie ci wychodzi (rowniez ten speed w avatarze). Jednak tablet to zupelnie inna bajka. Lepiej czym predzej zainwestowac niz nabierac zlych nawykow od myszki. Proponuje do czasu bez tabletu malowac na kartce olowkiem, wydaje mi sie, ze lepiej na tym wyjdziesz. Przynajmniej spedzisz ostatnie chwile nad kartka ;) bo po zakupie tabletu juz sie nie oderwiesz od kompa. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi