Napisano 31 Lipiec 200519 l Witam, sprobuje zrobic model Audi, z gory uprzedzam ze jest to moj pierwszy model ( w sumie drugi ale tamten tylko zaczałem) Pozdrawiam
Napisano 31 Lipiec 200519 l robisz go z tutkiem z 3d-palace, prawda?? rób dalej bo narazie nie można nic powiedzieć (za prosta bryła)
Napisano 31 Lipiec 200519 l może lepiej zacznij modelować prostsze rzeczy, kubki, ołówki, butelki itd
Napisano 31 Lipiec 200519 l czemu ma chłopak ambicje ale bym radził robić tego co jest na tutku czyli a3 te same referki wtedy jak gdziesz zabłądził to bedziesz wdział siatke w tutku a ty robisz innego wiec i siatka bedzie gdzie nie gdzie inna.....i możesz mieć problemy.......ale zobaczymy jak pokażesz coś więcej, powodzenia i pozdro.
Napisano 2 Sierpień 200519 l Mój pierwszy skończony był audi TT a przed nim jakieś 5 projektów albo nie skończonych albo z błędami których nie chciało mi się poprawiać bo trzeba by było od początku robić. Powodzenia
Napisano 2 Sierpień 200519 l no chyba tak ale dobrze że teraz a nie w połowie zawsze to lżej usunąc takie coś od tygodnia męki ;)
Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor nie bylo ubdate bo wyjechalem i nic nie robilem, od jutra bedr robil dalej :D