Muhaho Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 Jak uzyskać miękkie cienie w brazilu. Do tej pory używałem symulacji (wiele źrudeł światła blisko siebie) ale to troche spowalnie prace Posze o pomoc i z góry dzięki
Kinool Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 W Luma musisz wlaczyc Ilumination View Rate podbij na 20 - 25 (sam zobaczysz ile bedziesz chcial) No i zabawa Fotonkami w Photon Map Diffuse Deptch 4 (6) Photons In Estiamate 150 (250) Max Serch Radius 300 (400) ale wszystko zalezy od sceny (odleglosci swiatla) musisz sie troche pobawic
Kinool Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 fuck teraz przeczytalem raz jeszcze twojego posta i pomyslaem ze chodzi ci o cienie a nie o GI :| sory troche nieswierzy jestem ja \"miekkie\" cienie robie za pomoca zwyklego shadow map (chyba najprosciej)
comix Napisano 23 Czerwiec 2003 Napisano 23 Czerwiec 2003 kilkanaście razy to pytanie już było... radze pogrzebać na forum... pozdroo
Kinool Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 comix - takie konkretne odpowiedzi jak twoja powalaja mnie zawsze na koloana :|
Rekomendowane odpowiedzi