p_skowron Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Witam! To będzie moja pierwsza bitwa, zawsze chcialem wystartowac ale jakos czasu brakowalo... Pomysl zrodzil się w mojej glowie dosc niedawno a cala sytuacja ma wygladac nastepujaco: Odlegla mrozna planeta albo nasza Ziemia w apokaliptycznej przyszlosci, ogolnie duzo sniegu. Przez lodowa pustynie przedziera się konwoj, który zostaje zaatakowany przez dzikie bestie. To wszystko Na poczatek zapodaje szybki szkic kompozycji i wstepne kolory: pozdrawiam!
p_skowron Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 Dwa następne etapy, moze pozniej zapodam koncepty postaci itp musze tylko dokonczyc design bestii
Mkaszpir Napisano 14 Sierpień 2005 Napisano 14 Sierpień 2005 zapowiada się ciekawie powodzenia :) czekam na następne etapy
p_skowron Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 maly update... duzo pracy jeszcze przede mna, musze popracowac nad dynamika i postawa wilkow. pozdrawiam
Cruzh3r Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Hehe, dobry pomysł. Już udziela mi sie klimacik starwarsów imperium kontratakuje;)
smart Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Hehe, dobry pomysł. Już udziela mi sie klimacik starwarsów imperium kontratakuje;) mi również.po za tym twarz super wyszła;) czekamy na UPDATY
Snake! Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 a ja to widze tu inspiracje pokemonami LOL :) były takie słoniki niebieskie, co sie turlały i szukały jakichś bursztynów ten żubr ma na mordce cos takiego jak te sloniki na trąbach:] fajna robota, życze szczescia :D
p_skowron Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 jesli chodzi o inspiracje to byl to Chelmonski, malarz nasz polski Jozef ;), nie widzac tego moze ale wlasnie ogladajac jego obrazy wpadlem na ten pomysl... wiecie ukrainska wies zima to dobry klimat ;) poozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi