wrzecionek Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Jest to moja pierwsza powarzniejsza praca wtym i pierwszy samochód więc prosze o pomoc wrazie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Na razie jest za mało do oceny :P powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 troszke dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Albo za duży chamfer, albo wogóle go nie ma ;P No i troszkę krzywawo ;) Ale jak na 1 model nie jest tak źle ;] pzdr Aha i siateczkę poproszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 siatka :::::::::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Trochę chyba niezgodnie co do szkiców, popracuj nad tym ;> pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 pracuj nad siatką i dodaj chamfery , jak na pierwsza prace nie jest zl ale tez nie jest za dobrze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Powinieneś dać troche więcej z siebie :) Też jestem początkujący i widzę, że stać cie na wiele. Życzę powodzenia. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 KamillM => fakt ale moje bluprinty są bardzo niewyraźne i niewidze dobrze co jest w danym miejscu (wiem trzeba przegląda fotki) .:qba:. => niewiem zbytnio w którym miejscu mam dodac chamfery. dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 jabym skupil sie na grilu i masce bo troche pogieta :/ a zderzak musisz albo zrobic nowy albo pustawiac vertexy bo jest trche prosty :/ i te "listwy" pod miejscem na lamy troche innaczej wygladaja :/ ale nawet ci idzie i NIE SPIESZ SIE!! Pobracaj viewportem czy wszystko jest zagiete nie ma kantow itp. Polecam videotutorial z http://www.3d-palace.com sa tam podajrze 2 lotu elise i Audi A3 sportback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 .:qba:. => niewiem zbytnio w którym miejscu mam dodac chamfery. pochodz po google posciagaj materialy referencyjne (fotki tej beemki) i poprzegladaj gdzie maja byc ostre krawędzie na samochodzie a gdzie lagodne ... tam gdzie maja byc ostre naloz chamfer proste :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi