Napisano 12 Sierpień 200519 l Jest to moja pierwsza powarzniejsza praca wtym i pierwszy samochód więc prosze o pomoc wrazie czego.
Napisano 12 Sierpień 200519 l Albo za duży chamfer, albo wogóle go nie ma ;P No i troszkę krzywawo ;) Ale jak na 1 model nie jest tak źle ;] pzdr Aha i siateczkę poproszę ;)
Napisano 12 Sierpień 200519 l pracuj nad siatką i dodaj chamfery , jak na pierwsza prace nie jest zl ale tez nie jest za dobrze pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 200519 l Powinieneś dać troche więcej z siebie :) Też jestem początkujący i widzę, że stać cie na wiele. Życzę powodzenia. Pozdro.
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor KamillM => fakt ale moje bluprinty są bardzo niewyraźne i niewidze dobrze co jest w danym miejscu (wiem trzeba przegląda fotki) .:qba:. => niewiem zbytnio w którym miejscu mam dodac chamfery. dzieki za komentarze
Napisano 14 Sierpień 200519 l jabym skupil sie na grilu i masce bo troche pogieta :/ a zderzak musisz albo zrobic nowy albo pustawiac vertexy bo jest trche prosty :/ i te "listwy" pod miejscem na lamy troche innaczej wygladaja :/ ale nawet ci idzie i NIE SPIESZ SIE!! Pobracaj viewportem czy wszystko jest zagiete nie ma kantow itp. Polecam videotutorial z http://www.3d-palace.com sa tam podajrze 2 lotu elise i Audi A3 sportback
Napisano 14 Sierpień 200519 l .:qba:. => niewiem zbytnio w którym miejscu mam dodac chamfery. pochodz po google posciagaj materialy referencyjne (fotki tej beemki) i poprzegladaj gdzie maja byc ostre krawędzie na samochodzie a gdzie lagodne ... tam gdzie maja byc ostre naloz chamfer proste :) pozdrawiam