wizz Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Helo! Malutka konceptowa łazienka. Poniżej render bez radiosity dlatego tak ciemno. Dodam jeszcez 2 ręczniczki i taki dywanik. Jeżeli macie jakieś uwagi albo propozycje to śmiało piszcie :) ps. ma ktoś jakieś textury ręczników ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 jest ok tylko okno mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 powiem że modele nawet ładne. Zapoiada sie fajniej tylko straqszni szaro :D. Kompozycja brzydka. Jakoś tak nierówno to poukładane, niesymetrycznie i bezmyślnie troche. Ta szafa mi nie za bardzo pasuje ja bym zrobił zwyczajną z pułkami. Bo ta wygląda jak na ciuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Kompozycja faktycznie troche nieudana. Tak jakbys an sile chcial wszystko poakzac i ci sie zaczelo konczyc miejsce :) co to za linia pod deska od klozetu?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 linia to jakiś cień ale jak odpale radiosity to znika :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Nice, ale proponuje zajrzeć do katalogu ikei. Czasem można tam podłapać kilka fajnych pomysłów.>>> :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudihnio Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 No ładnie, no ;] A prysznic nie za nisko troche? Co z tego, że też mam tak samo w domu (prysznic tylko!! ;]), ale strasznie mnie to denerwuje. Nie wiem. Może to jest taki standard... ale wg mnie powinien być wyżej. Okno bez klamki... powinno mieć klamke... skoro jest takie brzydkie to chociaż klamkę mu zrób ;] Szafy raczej nie powinno tam być. Półeczka do pasa maksymalnie... Pozdrawiam. jeszcze tu wrócę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi