miwt Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Siema...wiem ze moj problem głupio brzmi no ale coz...zaczynam zabawe z rhino mam go od 2 dni...i probuje sie nauczyc działania poszczegolnych funkcji...mam jednak problem z splitem ...problem ten mpolega na tym ze nie wiem co nalezy zaznaczyc zeby cos wyciac..tzn robie to na chybil trafil:/a tak raczej nei moze byc:(.....najpierw wybieram powierzchnie ...potem wystepuje select cutting objects...zazanczam druga powierzchnie wciskam enetr i nic sie nie dzieje:(..wiem ze głupi problem ale nie wiem jak go rozwiazac....tymbardziej ze mało rozumiem w tym programie...wiec prosze o proste wytlumaczenie:) z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 pierwsza zasada jesli jest obiekt dzielony i dzielacy to : obiekt dzielecy musi wpelni przecinac obiekt dzielony inaczej nie przetnie. a na chybil trafil to mozna grac w totka a i tak sie nic nie wygra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 hehe no z totokiem to prawda...a co do drugiego to przecienaja sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 wiesz najlepszy sposob na wszystko gdzie masz problem pokaz screena co dzielisz i czym to da sie wtedy porozmawiac a tak to hym sobie moge mi tam dzieli wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 ok wiec chodzi mi o to...ze nie wiem w jakiej kolejnosci to trzeba robic...przedstawiam ponizej obniekt i sciany ktore chce sie pozbyc...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 no przecie jasno widac ze pozostałe tnące surfy wystawały poza obiekt który był ciety a te których nie możesz pociąc to po prostu nie wystają - ja tu widze na screenie a ty tego nie widziesz w rhino :] ? extendsrf - zresztą czytaj screen'a ;) jak nei działa to czekaj na Bzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2005 ok dzieki...teraz juz rozumiem moj blad i wszytko działa dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi