Meetal Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Hmm zastanawialem sie czy dać do do Game Art ale to grafika 2d wiec bedzie tutaj :) Powoli mam zamiar zamieszczać jakieś prace do mojej gry. W sumie ważne aby ładnie wyglądały miniaturki ale dla zainteresowanych daje linki do orginalnych rozmiarow Pierwsza praca - tarcza - standardowe pedzle, 3 warstwy, zero rozmycia, smużenia itp. kształt na podstawie zdjecia wyszperanego z sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Można by się odrazu pokusić o pokazanie materiału z którego wykonana jest tarcza (jakieś słoje tam gdzie drzewo itp), żeby nie było, że z plastyku. I ta kropa duża na środku coś dziwnie wygląda, tak jakby to był kamień jakiś czy coś, jakby to zmiejszyć, albo ewentualnie wyryć pędzlem jakiegoś smoka czy innego gargulca, to by było fajnie. A i strzałkom można by nadać jakiś bardziej fikusny kształt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 Dzięki BeLiAL za konstruktywne słowa krytyki(a mało takich ;] ). Co do smoka czy innego gargulca ;) - dodałem Kształtu nie chce zmieniać - narazie sworze kilka prostych przedmiotów później jak popracuje nad prędkością tworzenia będe te bardziej namodzone przedmioty rysował. No i ostatecznie co do sęków ;] i tak pewnie padłyby przy tworzeniu miniaturki wiec nie ma sensu tracić czasu ;) Nowa wersja ze smokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 Nastepny przedmiot - zniszczony miecz Na pełnym rozmiarze nie wyglada tak rewelacyjnie ale przypominam że chodzi mi o miniaturki (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hałek Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Kaptur wersja jasna ... troche tło mi sie niepodoba ale jak ma byc czarne to czarne ... :) Ciemna wersje wrzuce jak dojde jak sie obsluguje imageshack ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 co do smoka;) w sumie wszedzie takich pełno, ale może to ten z Kriegsmaschine? tarcza w miniaturce wygląda dobrze, ale reszta kiepsko, rękojeść miecza niewidoczna, a kaptur kiepsko sztucznie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 może to ten z Kriegsmaschine Nie... byl rysowany na podstawie sybolu smoka azjatyckiego czy coś w tym stylu :) sam dokładnie nie pamietam Prace naszego rysownika(DW)... Niestety nie posiada on internetu więc ja je zamiesze... (zdjecia sa jakie są robiłem na predkiego ;P ) Hełmy Tarcze Miecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Następna seria szkiców od Pana DW ;) Tym razem zbroje i jeden hełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 Dwa nowe speedy... tarcza i sztylet W grze będzie to wyglądać mniej więcej tak... ==EDIT== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Hej Pozwoliłem sobie umieścić uwagi co do sztyletu w formie graficznej. Chodzi głównie o przedłużenie rękojeści i wyrównanie ostrza względem osi symetrii. Jeżeli chodzi o tarcze to mysle , że powinienieś najpierw narysować połowę ( używaj hard brushy bo o wielej lepiej wygląda wtedy efekt końcowy ) , skopiować ją na następną warstwę i odbić w pionie - bo narazie jest nieco niesymetryczna. A tu masz link do podobnych sztyletów ( krisów ) http://www.hindunet.org/saraswati/kris.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 Dzięki za uwagi sztylet być moze poprawie w wolnym czasie... Co do tarczy - asymetria jest tutaj zamierzona.. Tutaj odwróciłem ją w pozimie a nastepnie jedną strone w pionie przeco wygląda tak jakby była krzywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi