Napisano 25 Czerwiec 200321 l Chciałbym zainstalować wine 2000 bo max na niej ponoc super chodzi, ale nie wiem jak to będzie z innymi programami. Wiem że rzadko jakas gra chodzi ale czy programy będą wszstkie chodził, np. getright, winamp itp.?
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Witam. Windows 2000 ?? Lepiej nie mogłeś wybrać !! Naprawdę polecam, niema z tym systemem żadnych problemów. Gry chodzą, choć są wyjątki (niewiem bo nie gram). Getright i winamp będą ci na 100% chodziły. Mam winampa 2.91, 3.0 oraz getright\'a 5.0 i nie mam z nimi żadnych problemów [rotfl]
Napisano 25 Czerwiec 200321 l A kto ci powiedzial ze gierki nie chodza? Na razie nie ma lepszego systemu od win200, polecam
Napisano 25 Czerwiec 200321 l 2000 to najlepszy łindołs jaki sie pokazał i długo nie widze lepszego - jest stabilny i nie ma żadnych problemów z programami wszystko hula jak należy - co do gierek to niektóre starsze mogą nie działać natomiast najnowze gierki powinny działać bez problemów[rotfl2] - - - pozdrowionka
Napisano 26 Czerwiec 200321 l A mnie wkurza... oczywiscie.. jak cos siadzie to sie raczej nie wiesza ALE... mam taki problem, ze nie zamyka mi procesow niektorych programow.. np THE BAT... uruchomie nietoperza.. i go zamkne.. to potem mi net nie chodzi... musze zrobic CTRL ALT DEL i zamknac recznie dzialający wciaz w tle proces...
Napisano 26 Czerwiec 200321 l no ale windows 2000 tez nie jest idealny.. a czy u was w dxdiag tez jest niedostępne Przyśpieszanie teskturowania AGP ???
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Witam, nie ma idealnych ..., ale z tych wszystkich jest najlepszy, i Service Pack 4 (SP4) tez juz jest. Wnosi wiele poprawek Pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200321 l popieram wybor sama mam gier pare poinstalowanych i zadna nie sprawia problemow co do programow to leca wszystkie chyba ze uzywasz jakis zastarzalyc baraaardzo to maga miec male problemy pozatam nie ma problemow z driverami po sp service packach leci wszystko ladnie i pieknie najlepiej sobie wrazie czego img ghostem porobic i gdy system ducha oddawac zaczyna to img wgrac ale musze powiedziec zjada skromnie resorcow i leci stabilnie bardto dlugo moj polecam z windowsow naj
Napisano 30 Czerwiec 200321 l wlasnie, np. Civilization II Ci nie pojdzie i jej podobne gry, ale to rzeczywiscie juz troche starsze.... hmmmmm, ale jak sie uprzesz to tez mozna, trocha DOS poemulowac Pozdrawiam crys
Napisano 1 Lipiec 200321 l Autor Dobra, już po instalacji, ale jest problem na który zawsze zwracam szczególną uwagę - jak wyłączyć autostart (autorun) cd-romu !!!!!! W win XP robiło się w właściwościach cd-romu a w Win 98 w menedżerze urządzeń, a w Win 2000 nie ma nigdzie!
Napisano 1 Lipiec 200321 l Witam, Wciskajac klawisz \"shift\", lub calkowicie w rejestrze HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\Cdrom szukaj zapisu ....\"Autorun\" i ustaw Dword-Wert 1 na 0 Pozdrawiam
Napisano 2 Lipiec 200321 l Hey Karawan,;) bez przesady, to prosty wpis (zmiana ) wartosci. zawsze moze pozniej zmienic na 1-ke Jezeli nie bedzie sie innymi kluczami bawil nic sie nie stanie. poza tym nie wypisuje tu bzdurek...! Pozdrawiam