Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chciałbym zainstalować wine 2000 bo max na niej ponoc super chodzi, ale nie wiem jak to będzie z innymi programami. Wiem że rzadko jakas gra chodzi ale czy programy będą wszstkie chodził, np. getright, winamp itp.?

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam.

Windows 2000 ?? Lepiej nie mogłeś wybrać !! Naprawdę polecam, niema z tym systemem żadnych problemów.

Gry chodzą, choć są wyjątki (niewiem bo nie gram). Getright i winamp będą ci na 100% chodziły. Mam winampa 2.91, 3.0 oraz getright\'a 5.0 i nie mam z nimi żadnych problemów [rotfl]

Napisano

A kto ci powiedzial ze gierki nie chodza?

Na razie nie ma lepszego systemu od win200, polecam

Napisano

2000 to najlepszy łindołs jaki sie pokazał i długo nie widze lepszego - jest stabilny i nie ma żadnych problemów z programami wszystko hula jak należy - co do gierek to niektóre starsze mogą nie działać natomiast najnowze gierki powinny działać bez problemów[rotfl2] - - - pozdrowionka

Napisano

A mnie wkurza... oczywiscie.. jak cos siadzie to sie raczej nie wiesza ALE...

mam taki problem, ze nie zamyka mi procesow niektorych programow.. np THE BAT... uruchomie nietoperza.. i go zamkne.. to potem mi net nie chodzi... musze zrobic CTRL ALT DEL i zamknac recznie dzialający wciaz w tle proces...

Napisano

no ale windows 2000 tez nie jest idealny.. a czy u was w dxdiag tez jest niedostępne Przyśpieszanie teskturowania AGP ???

Napisano

Witam,

nie ma idealnych ...,

ale z tych wszystkich jest najlepszy,

i Service Pack 4 (SP4) tez juz jest.

Wnosi wiele poprawek

Pozdrawiam

Napisano

popieram wybor sama mam gier pare poinstalowanych i zadna nie sprawia problemow co do programow to leca wszystkie chyba ze uzywasz jakis zastarzalyc baraaardzo to maga miec male problemy pozatam nie ma problemow z driverami

po sp service packach leci wszystko ladnie i pieknie najlepiej sobie wrazie czego img ghostem porobic i gdy system ducha oddawac zaczyna to img wgrac

ale musze powiedziec zjada skromnie resorcow i leci stabilnie bardto dlugo moj

polecam z windowsow naj

Napisano

wlasnie,

np. Civilization II Ci nie pojdzie i jej podobne gry,

ale to rzeczywiscie juz troche starsze....

hmmmmm, ale jak sie uprzesz to tez mozna,

trocha DOS poemulowac

Pozdrawiam

crys

Napisano
  • Autor

Dobra, już po instalacji, ale jest problem na który zawsze zwracam szczególną uwagę - jak wyłączyć autostart (autorun) cd-romu !!!!!! W win XP robiło się w właściwościach cd-romu a w Win 98 w menedżerze urządzeń, a w Win 2000 nie ma nigdzie!

Napisano

Witam,

Wciskajac klawisz \"shift\",

lub calkowicie w rejestrze

HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\Cdrom

szukaj zapisu ....\"Autorun\" i ustaw

Dword-Wert 1 na 0

Pozdrawiam

Napisano

zrob tlko na wszelki wypadek kopie rejesru

Napisano

Hey Karawan,;)