Dibo Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Chciałbym zainstalować wine 2000 bo max na niej ponoc super chodzi, ale nie wiem jak to będzie z innymi programami. Wiem że rzadko jakas gra chodzi ale czy programy będą wszstkie chodził, np. getright, winamp itp.?
Kveldulv Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Witam. Windows 2000 ?? Lepiej nie mogłeś wybrać !! Naprawdę polecam, niema z tym systemem żadnych problemów. Gry chodzą, choć są wyjątki (niewiem bo nie gram). Getright i winamp będą ci na 100% chodziły. Mam winampa 2.91, 3.0 oraz getright\'a 5.0 i nie mam z nimi żadnych problemów [rotfl]
cochise Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 A kto ci powiedzial ze gierki nie chodza? Na razie nie ma lepszego systemu od win200, polecam
honzik Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 2000 to najlepszy łindołs jaki sie pokazał i długo nie widze lepszego - jest stabilny i nie ma żadnych problemów z programami wszystko hula jak należy - co do gierek to niektóre starsze mogą nie działać natomiast najnowze gierki powinny działać bez problemów[rotfl2] - - - pozdrowionka
Dibo Napisano 26 Czerwiec 2003 Autor Napisano 26 Czerwiec 2003 Dzięki serdecznie! Teraz tylko format c: :)
Acid_19 Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 A mnie wkurza... oczywiscie.. jak cos siadzie to sie raczej nie wiesza ALE... mam taki problem, ze nie zamyka mi procesow niektorych programow.. np THE BAT... uruchomie nietoperza.. i go zamkne.. to potem mi net nie chodzi... musze zrobic CTRL ALT DEL i zamknac recznie dzialający wciaz w tle proces...
Gość Karawan Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 no ale windows 2000 tez nie jest idealny.. a czy u was w dxdiag tez jest niedostępne Przyśpieszanie teskturowania AGP ???
crys Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Witam, nie ma idealnych ..., ale z tych wszystkich jest najlepszy, i Service Pack 4 (SP4) tez juz jest. Wnosi wiele poprawek Pozdrawiam
MeG Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 popieram wybor sama mam gier pare poinstalowanych i zadna nie sprawia problemow co do programow to leca wszystkie chyba ze uzywasz jakis zastarzalyc baraaardzo to maga miec male problemy pozatam nie ma problemow z driverami po sp service packach leci wszystko ladnie i pieknie najlepiej sobie wrazie czego img ghostem porobic i gdy system ducha oddawac zaczyna to img wgrac ale musze powiedziec zjada skromnie resorcow i leci stabilnie bardto dlugo moj polecam z windowsow naj
Anonymous Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 wlasnie, np. Civilization II Ci nie pojdzie i jej podobne gry, ale to rzeczywiscie juz troche starsze.... hmmmmm, ale jak sie uprzesz to tez mozna, trocha DOS poemulowac Pozdrawiam crys
Dibo Napisano 1 Lipiec 2003 Autor Napisano 1 Lipiec 2003 Dobra, już po instalacji, ale jest problem na który zawsze zwracam szczególną uwagę - jak wyłączyć autostart (autorun) cd-romu !!!!!! W win XP robiło się w właściwościach cd-romu a w Win 98 w menedżerze urządzeń, a w Win 2000 nie ma nigdzie!
crys Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Witam, Wciskajac klawisz \"shift\", lub calkowicie w rejestrze HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\Cdrom szukaj zapisu ....\"Autorun\" i ustaw Dword-Wert 1 na 0 Pozdrawiam
Gość Karawan Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 zrob tlko na wszelki wypadek kopie rejesru
crys Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 Hey Karawan,;) bez przesady, to prosty wpis (zmiana ) wartosci. zawsze moze pozniej zmienic na 1-ke Jezeli nie bedzie sie innymi kluczami bawil nic sie nie stanie. poza tym nie wypisuje tu bzdurek...! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi