Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeśli chodzi o Trailer Obywatela (tylko to przejżałem) - to ciekawe nie powiem ;) A podkład muzyczny też ciekawy;).

Napisano

W Body Count i Obywatel Samsechodzi brakuje dobrych zdjec. Zreszta kamera tak szaleje, ze dobry kadr i tak by sie zmarnowal. Dla przykladu wezcie podobne produkcje - teledyski Beastie Boys jak "Sabotage" czy "Check It Out". Tam tez jest pozorny balagan, ale kazdy kadr jest przemyslany. Zobaczcie jak tam niewiele zbednych elementow w tle, jak piony rownoważą poziomy, jak "graja" linie wysokiego napiecia, tory, płot w paski itp. Typowo fotograficzne zagrania, ktore w duzym stopniu decyduja o jakosci wizualnej filmu.

Juz lepiej jest w Le Parkour, gdzie kamera tak nie lata i jest kilka ciekawych ujec.

Przy Body Count i Le Parkour troche Wam kocich ruchow brakuje, ale coz, wiadomo, ze polski gangster nie ma luzu ;) Ale tak jak mowi mellodeque, slow motion lub przyspieszenia w odpowiednich momentach by moze pomogly. A tak to troche 'podworkowa akcja' wyszla ;)

Ostatnio na rynku krakowskim widzialem pare grup naszych rodzimych break-dance'owców. Tragedia. Fakt, ze ktos umie stac na rekach czy zrobic fiflaka to jakies 10% sukcesu i nie warto jeszcze z tym do ludzi wychodzic. Co nie znaczy, ze u Was jest az tak zle ;)

Na Fallen Angels swietny pomysl mieliscie z ta muzyka, podoba mi sie. Tylko po polowie filmu warto by zmienic konwencje tych krotkich ujec, albo je po prostu od poczatku dac dluzsze, zeby mozna bylo lepiej wczuc sie w przeslanie filmu :) Inaczej zaczyna wiac nudą.

Heniek git.

Tak sie rozpisalem, ale nie bierzcie tego zbyt serio bo ja tylko teledyski czasem ogladam :)

Napisano
  • Autor

Dziękujemy:) za Wasze komentarze.

-mellodeque-

Podoba mi się jak ktoś ocenia fabułe godzinnego filmu po obejrzeniu krótkiego trailera:)