boggoo Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Jest to druga moja praca tutaj wystawiona. Robiłem tą postać 3 dni. Jestem osobą leworęczną:) Co o niej sądzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Heh też mam kumpla leworecznego ;p a nawet dwóch :D A postać... taka troche komiksowa... Rekawice ładne(a rece ponoć najtrudniej namalować ;)) oraz twarz. Płaszcz bym skrócił albo przy zetknięciu z ziemia bardziej go położył. Troche to wygląda jakby całość była sztywna.. No i co do postawy... staraj się tworzyć postacie w innych pozach albo najlepiej w ruchu, wtedy prace wyglądają ciekawiej. Zycze owocnej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 wkońcu jakiś pozytywny post. Dzięx Meetal, weznę się wkońcu zrobie postacie w ruchu, tylko najpierw muszę mieć pomysł na postać w i jakiej pozie ma być:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi