Napisano 27 Sierpień 200519 l Witam! Wrzuciłem 2 nowe prace i czekam na wasze komentarze. (to z białymi parasolami to Centrum Sztuki Japońskiej w Krakowie no i to jeszcze wip)
Napisano 27 Sierpień 200519 l 1 swietny:p...cholernie mi sie podoba...2 takze dobry...a 3 pracka najsłabsza jak wczesniej takze hindus pisał...pozdro
Napisano 27 Sierpień 200519 l aaa...jesli chodzi o projekt tej bramy to wydaje mi sie ona zdecydowanie za wysoka:)
Napisano 27 Sierpień 200519 l no brama jest bardzo fajna, tyle że ja bym tym trawnikiem ook przepruł bo bym się trochę bał :P
Napisano 27 Sierpień 200519 l brama daje radę. figurę wolnostojącą ciężko by było utrzymać w miejscu ;) poduszki to pewnie tuż przed snem i pewnie speed na maxa :) miwt: znasz magiczny przycisk Edycja??
Napisano 27 Sierpień 200519 l znam ale w tym przypadku nie chciało mi sie go uzywac....chyba jestes nadwrazliwy:)
Napisano 27 Sierpień 200519 l Autor Dzięki na komentarze! A jeśli chodzi o poduszeczki to żeczywiście był speed bo to skic 20 na 10 cm i dopiero będe zaczynał normalny rysunek. Jak go skończe to wrzuce...no i jeszcze dołoże jutro zameczek:D
Napisano 28 Sierpień 200519 l no nie obraz sie ale dla mnie to rysujesz dobrze, ale po uszy nuzasz sie w krakowskiej manierce. nie jednokrotnie wymienialem sie rysunkami z ludzmi z krakowa i wszyscy robia to samo. co wam mowia na tych kursach? czy widzales kiedys brame ktora zbudawana by byla z bryl ktore w proporcjach wygladaja jak drewniane klacki dla dzieci? z czego wykonane sa te obiekty? z masy architektonicznej? gdze detal? czy chalbys zeby cos takiego stanelo w twoim miescie? pozatym temat bramy mozna rozwijac na wiele sposobow, pokazywac w roznych kontekstach. poprawnie narysowanie klockow mniej lub bardzj poskrecanych to chyba nie jest nic specjalnego. jestes sprawnym rysownikiem, chyba robisz dokladnie to czego spodzewaja sie na egzaminie w krakowie.
Napisano 28 Sierpień 200519 l Autor Nie obrarzam się:D Masz racje że to nie ma raczej prawa stanąc w Krakowie i masz racje że robie dokładnie to co oczekują odemnie na egzaminie na politechnice, bo przecież własnie poto rysuje żeby się do niego przygotować. Jasne że czasem coś robie z detalami żeby podszlifować plastyczne zdolności, ale na egzaminie chcą żebym dosadnie im pokazał przestrzenność.Detal można robić przy martwej naturze, plenerze albo budynkach historycznych. A poza tym jak potrafisz z głupich klocków zaprojektować coś co może przypominać normalną brame to oni cię biorą. No ale i tak rozumiem twój bulwers:) Dzięki za posta. Pozdrawiam