gregorjan Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 Używam tego emitera i chcem żeby z czasem ilość wyżucanych przedmiotów z niego rosła. Próbowałem utworzyc kilka tych emiterów, ale zmiana czegokolwiek w jednym zmienia to we wszystkich. auto key też nie radzi sobie ztym. Jak to zrobić??
gregorjan Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Napisano 29 Sierpień 2005 I co?? Naprawdę się tego nie da zrobić?? p.s. super spray ma podobną opcję ale on wyrzuca cząsteczki z jednego pkt, a mi potrzebne jest z całej powirzchni
gregorjan Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Napisano 29 Sierpień 2005 A może opcja?? Bo sporo ich nawrzucałem naprzestawiałem, nakręciłem, namontowałem, próbowałem też auto key, ale nie chcą się z czasem mnożyć. Jak możecie to napiszcie - przeszukam jeszcze raz googla.
Gość Monk89 Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 1.Klikasz "Particle View" w zakładce setup 2.W event 01 zaznaczasz Birth 01 i zaznaczasz opcije rate zamiast Amount 3.Dalej powiedzmy auto key klikasz 40 klatkę zmieniasz wartość rate i znów autokey To wszystko powinno zadziałać daj znać jak się uda
gregorjan Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 phiuu...wielkie dzięki Monk89:> Miałem problem, ponieważ na amount nie działał auto key, więc z auto keyem dałem sobie spokój.
Rekomendowane odpowiedzi