Napisano 3 Wrzesień 200519 l siemacie. nie widzialem tutaj chyba jeszcze zadnej tapetki ale moze to dlatego ze jestem od niedawna:) tak wiec wrzucam cos takiego. ok 4-5h (nie wiem dokladnie bo robilem w dwoch etapach:) ) komentarze oraz uwagi mile widziane:) pozdro! http://arturros18.ovh.org/pic/dajahleta.JPG
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Witam! Tapeta ogólnie efektowna...ja jednak jej na swój pulpit nie dam, ale to nie powód do smutku;) ogólnie to ten "dzindziboł" bardzo fajny...jednak to co po lewej stronie nie do końca jest spujne z resztą...może za dużo tego tam...tego czegoś co przypomina celownik bym się pozbył. Ogólnie to tyle...cała praca na +. Pozdrawiam!!!
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Coż mojim zdaniem praca bardzo dobra hmm, hehe szkoda ze nie mam twojego poziomu zaawansowania w grafice XD Ale mam nadzieje ze kiedys dojde do takowego...
Napisano 11 Wrzesień 200519 l hmm musze powiedziec że bez tego całego tech natłoku praca by mi się podobała bardzo na tapeta a tak to mi się tylko podoba średnio :]
Napisano 11 Wrzesień 200519 l podoba mi sie klimat -taki mroczny...Kolory wspolgraja...Ciekawy pomysl..jednak rowniez nie dalbym tego na pulpit ...wole bardziej malownicze tapetki np autorstwa Tigera ;] pozdro