arturros Napisano 3 Wrzesień 2005 Napisano 3 Wrzesień 2005 siemacie. nie widzialem tutaj chyba jeszcze zadnej tapetki ale moze to dlatego ze jestem od niedawna:) tak wiec wrzucam cos takiego. ok 4-5h (nie wiem dokladnie bo robilem w dwoch etapach:) ) komentarze oraz uwagi mile widziane:) pozdro! http://arturros18.ovh.org/pic/dajahleta.JPG
golum Napisano 3 Wrzesień 2005 Napisano 3 Wrzesień 2005 Witam! Tapeta ogólnie efektowna...ja jednak jej na swój pulpit nie dam, ale to nie powód do smutku;) ogólnie to ten "dzindziboł" bardzo fajny...jednak to co po lewej stronie nie do końca jest spujne z resztą...może za dużo tego tam...tego czegoś co przypomina celownik bym się pozbył. Ogólnie to tyle...cała praca na +. Pozdrawiam!!!
Darkbloor Napisano 3 Wrzesień 2005 Napisano 3 Wrzesień 2005 Coż mojim zdaniem praca bardzo dobra hmm, hehe szkoda ze nie mam twojego poziomu zaawansowania w grafice XD Ale mam nadzieje ze kiedys dojde do takowego...
Tomasz S. Kruk Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 hmm musze powiedziec że bez tego całego tech natłoku praca by mi się podobała bardzo na tapeta a tak to mi się tylko podoba średnio :]
Gość Caspik Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 podoba mi sie klimat -taki mroczny...Kolory wspolgraja...Ciekawy pomysl..jednak rowniez nie dalbym tego na pulpit ...wole bardziej malownicze tapetki np autorstwa Tigera ;] pozdro
Rekomendowane odpowiedzi