null Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Siemka mam pytanie jak mam sphere i chce modelowac postac :] to wiecie potrzebne jest jakby lusto zeby z jednej strony jak zmienie to druga sie zmieniala jak to zrobic bo nie moge dac virtual mirror :| Prosze o wytlumaczenie mi tego :] i jak najszybsza odpowiedz. Aha chcialbym na gg miec jakiegos grafika ktory pracuje w tym programie i by mi pomogl co nieco podpowiedzial i nauczyl jak ktos ma czas i checi to prosze zostawic mi gg :] THX z gory :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 colapsujesz jedna polowe tak aby zostal jeden wielki polygon (w polowie) zaznaczasz go i dajesz create virtual mirror Polecam wejsc tu http://www.wings3d.com i nauczyc sie podstaw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 jest taka fajna opcja loop-cut dzieli obiekt na dwie częścijeśli masz okalający tenże obiekt edgeloop, kasujesz jedną połówkę i mirrorujesz na pozostałym po cięciu poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
null Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Sorki ale wytlumaczcie mi dokladnie bo ja niewime co i jak poczatkujacy jestem ::D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi