symonides Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 planuje kupic laptopa.przejrzalem ogrom ofert i zaczalem sie zastanawiac nad zakupem PRECISION M70 firmy DELL. http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&kc=305&l=en&oc=W09M71&s=dhs&sbc=precn_m70 sprawia wrazenie najbardziej odpowiedniej do robienia grafiki.sam wolalbym desktopa ale mam zone ktora zada dostepu do kompa wiec wymaga laptopa .pod wplywem usilnych prosb zlamalem sie i postanowilem kupic laptopka.nie mam za bardz pojecia o procesorach M, i o wielu innych rzeczach.czy tak skonfigurowany laptop pozwoli mi spokojnie udoskonalac sie w 3ds maxie?bardzo optymistycznie wyglada karta quadro 1400 256mb.czy to jednak nie za duzo jak na laptopa? mam nadzieje ze ktos przyjdzie mi z pomoca. tylko prosze nie piszcie mi ze lepiej duala czy cus, po prostu musze kupic laptopa!hehheh
symonides Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Napisano 13 Wrzesień 2005 Intel® Pentium® M740 (1.73GHz, 533Mhz FSB, 2MB Level 2 cache) 15.4" WXGA (1280x800) TFT jaka jest roznica pomiedzy pentium m a p4 3.0ghz? co sadzicie o monitorze:WXGA-co to? 1280x800 - to nie jest chyba rewelacja?
Rekomendowane odpowiedzi