arturros Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Wiem wiem. do eliminacji tylko dwa tygodnie wiec niewiele czasu. ale mimo to postaram sie z tym zdarzyc. nawet jesli sie nie uda to rysunek i tak dokoncze. super grafikiem nie jestem wiec nie spodziewajcie sie mega rewelacji:) dopiero sie ucze ale taka bitwa moze byc dobra szkola:) tak wiec nie owijac w bawelne walic co jest zle krytykowa komentowac i jeszcze raz krytykowac i wytykac bledy:) (no czasami mozna napisac tez ze wszystko okej:] ) tak wiec scenka bedzie przedstawiac smierc zolnierza w iraku, oraz rozpacz jego kamrata. chyba nie musze mowic czemu to jest moment krytyczny. odrazu wrzucam szkic i poczatki. helikopter do wymiany (na lepszy model:). rozdzialka: 2000x1500 (starczy??) software: artrage (szkic), photoshop i moze painter:D zycze powodzenia konkurencji;) pozdro. ps. bede sie staral robic upgrejdy jak najczesciej, ale ostatnio jestem zawalony praca a rysowac tylko pozostaje mi w nocy:( edit. wrzucam miniaturke zeby byla na stonie glownej bitwy:)
arturros Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 okej wrzucam postepy:) niewiele ale i tak za duzo czasu mi to zajelo :) cos mi z tym plecakiem niegra, z nim mam problem a ochraniach na ramie do wymiany :) albo conajmniej korekty:D
tweety Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 może się nie znam ale nie pasi mi coś w kształcie tego budynku w tle (wieżyczki). chyba taka podstawa nie utrzymałaby takiej kopuły :] BTW: jakbyś to wykonał całkowicie w artrage'u to by było wielkie coś :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi