Napisano 4 Lipiec 200321 l Witam. Niewiem czy to dobry dział, ale jednak piszę... może ktoś mi pomoże. Jaką kupić kamerkę internetową do 100zł. Wiem, wiem, trochę mało kasy, ale większość pieniędzy przeznaczam na [piwo] więc funduszy wkółko ubywa. Wiedziałem kamerki za 49zł, ale niewiem jak chodzą, pewnie rozsypią się po dotknięciu :P Jaka kamerka byłaby najlepsza dla modemu, a jaka dla lanu osiedlowego ??. Jak jadę na modemie to, jak będę miał jakąś kamerkę ze słabymi parametrami to w sumie powinienem mieć więcej fps ??
Napisano 21 Lipiec 200321 l Kamerki do 100zl to lepiej nie kupuj, licz do 200zl. Sam kupilem jakis tam model firmy MediaTech za ok 180zl (mozna ja odlaczyc od kompa, dziala na paluszki robi zdjecia - miesci do 120 zdjec w 640x480). Niestety, nie ma czym sie zachwycac, kamerka potrzebuje DUZO swiatla, aby bylo dobra jakosc. Nie wiem jak inne w tej cenie, ta akurat tak ma. No i ziarno, kiepskie kolory itp itd... ale do gadania przez net przy naszych laczach jest ok. Pisze to po to, aby ci uzmyslowic, ze kupno kamerki za 100zl mija sie z celem, skoro dostajesz cos, co ledwie dziala za 180zl.