Napisano 23 Wrzesień 200519 l Witam Was serdecznie :) wczoraj zainstalowałem sobie 3ds max 7. Wszystko ładnie i pięknie biega. W końcu działa rendering sieciowy :))))) Czy istnieje wersja FR pod maxa7? próbowałem zainstalować mojego FR Stage 1, którego używałem pod maxem 4 i 5 - niestety nie działa :( Jeśli ktoś ma namiary na wersję działającą pod 7, to proszę o informacje. pozdr. Acid_Jazz ps. maxowy mental ray niesety mi nie odpowiada: nie znam go i jestem przyzwyczajony do FR
Napisano 23 Wrzesień 200519 l jest wersja dla 7, albo to do 6 ale na pewno działa w 7. ps. czemu w temacie masz 8?
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Autor dzięki za info czy masz na myśli fr stage 0 ? w temacie 8, bo mi się paluch omsknął ;) już poprawiłem
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Autor Kurcze .... na stronie Cebas znalazłem tylko informacje o stage-0 dla maxa 4/5 i 6 są jeszcze service packi: 2 i 2a - czy one rozwiążą problem? może masz linka do jakieś próbki /demo/ FR????
Napisano 23 Wrzesień 200519 l finalrendera instalujesz normalnie czyli frst1 dla maxa 4x5x 6x potem instalujesz servis packa wersje "2d" i cieszysz sie finalem pod maxem 7 musze przyznac ze pod 7demka dziala najlepiej i najszybciej wiec warto :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l Proszę o pomoc - mam wszystkie potrzebne pliki, instaluję i nie działa. Podczas uruchamiania maxa wyskakują błędy i max się na końcu wywala. [email protected]
Napisano 21 Grudzień 200519 l wyskakuja bledy bo prawdopobodnie masz w pliku plugins.ini zduplikowane sciezki do pluginow sprawdz wywal zkrzyzowane i odpal maxa. Jezeli bledy sie beda pojawiac to muisz kupic fr dla maxa 6 i updejt fra do maxa 7 musi dzialac :)