Napisano 24 Wrzesień 200519 l postanowilem rowniez dolozyc swoje 3 grosze do samochodow A wiec jest to samochodzik ktory zrobilem do obecnego wygladu jakies kilka 4 miesiace temu. zaczalem wtedy robic jego wnetrze ale... jakos tak sie wszystko potoczylo ze o tym samochodziku zapomnialem... mam nadzieje ze teraz w przerwie miedzy pasja go skacze.. ps. jest to moj pierwszy samochod jak rowniez pierwsza praca w 3d wiec prosze o wyrozumialosc :)
Napisano 24 Wrzesień 200519 l jak na pierwszy samochodzik to bardzo dobrze ;]. jednak trąci mi 3dpalace - w tutku nie było jak wykończyć dolny róg przedniej szyby ;]. chamfer powinien załatwić sprawę. porównaj z załącznikem
Napisano 24 Wrzesień 200519 l Autor no wiesz na podstawie czegos sie musialem nauczyc.. wiec 3dpalace bardzo sie tutaj przydal :)
Napisano 24 Wrzesień 200519 l Jak na pierwsz samochód to świetny początek ! tylko felgi mnie trochę rażą ...
Napisano 24 Wrzesień 200519 l no wiesz na podstawie czegos sie musialem nauczyc.. wiec 3dpalace bardzo sie tutaj przydal :) no tak, ale prosze popraw te błedy ;]. maska troche faluje, a okolice halogenów są trochę dziwne.
Napisano 24 Wrzesień 200519 l Autor jak zaczalem sie przygladac tej bryce to rowniez wypatrzylem wiele rzeczy do poprawki... cholercia.. trzeba bedzie to poprawic..