Kampino Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 mam Vray\'a w wyżej wymienionej wersji ot krążył sobie po ośle był razem z plikiem typu reg pliki maxowe wrzuciłem gdzie trzeba, rega dodałem do rejestru(ręcznie, bo sam .reg był zwalony) uruchamiam maxa, wybieram vray\'a jako renderer robię jakąś scenkę klikam render i w okienku wyswietla mi że building static raycast accelerator(SDtree) i się max wiesza miał ktoś taki problem już? jeśli tak(lub nie) to może ktoś wie jak go rozwiązać?
Dariusz-Scorpio-Łacheta Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 mam identyczny problem mam max-a 5 i win 98 se połączenie tragiczne z tego co słyszałem więc zmieniam system i maxa mam nadzieję że pomoże:) jeśli masz podobnie spróbuj zmienić to jedyne na co wpadłem ewentualnie render jest buuu!!!!!! pozdrowienia Darek
PENdzel Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 uzywajcie najnowszego Vraya do sciagniecia z www.vrayrender.com
Dariusz-Scorpio-Łacheta Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 witam kiedy miałem win 98se próbowałem ściągnąć render z tej stronki ale nie wychodziło:( Zassałem też nieco starszą wersję z sieci i problem się powtórzył:( ale dziś sam jestem dziadkiem...:D to znaczy jestem szczęśliwym posiadaczem windowsa XP:D:D i wszystko działa jak marzenie uważałem że mam \"niepełnosprawną wersję max-a a tu nagle doszły brakujące modyfikatory, i opcje w np. undraw uvmap(te na dole okna edit) po prostu wszystko działa dobrze aż trudno mi się do tego przyzwyczaić:D ale będe musiał :D win 98 jest do d*** i płytka z książeczką uległy już całkowitemu zniczszeniu:D:D pozdrawiam Darek
PENdzel Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 bo w95, 95, i ME to jest poprostu dos a windows w nim to nakladka na dosa...
Rekomendowane odpowiedzi